Home » Geen categorie » Bidons bedrukken

Bidons bedrukken

Recente reacties

Categorieën

Het ideale relatiegeschenk voor sponsors van sportteams, voor sportieve relaties of om je eigen werknemers te motiveren een actieve levensstijl te onderhouden: bidons met logo. Bidons bedrukken met het logo van je bedrijf of met een eenvoudige slogan is een handige advertentietechniek die er voor zal zorgen dat je relaties regelmatig aan je bedrijf zullen denken en dat ze positieve associaties met het logo of slogan zullen hebben met je bedrijf.
Een bidon is een praktisch product waar de ontvangers veel aan hebben. Iedereen kan immers wel een bidon gebruiken, wat betekent dat niemand het geschenk zal afstaan. Bovendien zullen de ontvangers daadwerkelijk gebruik maken van de bidon, wat het een beter reclamemiddel maakt dan een folder of ander onbruikbaar product. Dit betekent ook dat ze je logo of slogan vaak zullen zien en zullen gaan associëren met sportiviteit, gezondheid en verfrissing.

 

Bidons bedrukken

 

Bidons bedrukken

Er is van alles mogelijk als je kiest voor bidons bedrukken met een logo of slogan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bidons met logo van plastic of van metaal, en je kunt zelfs kiezen voor dopper flessen met het logo of slogan van je bedrijf! Ook andere soorten bidons met logo zijn verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan eiwitbekers voor sportieve relaties die graag het maximale uit hun sport willen halen of aan bidons met karabijnhaak voor relaties die meer gericht zijn op het outdoor sporten.

 

Bidons met logo

Ook voor het plaatsen van het logo of de slogan van je bedrijf is er van alles mogelijk. Wat je precies kunt, is natuurlijk afhankelijk van de soort bidon die je kiest. Bij sommige soorten kun je de hele fles bedrukken en kun je een volledig gekleurde afbeelding op de zijkant plaatsen, terwijl bij andere soorten bidons slechts ruimte is voor een logo, in kleur of in zwart-wit.
Bidons met logo zijn dus beschikbaar in allerlei uitvoeringen, kleuren, soorten en materialen. De bidons die het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf zijn dus afhankelijk van je doelen – voor een reclamecampagne bij een sportwedstrijd is een plastic bidon geschikt, terwijl voor relatiegeschenken wellicht de dopper flessen geschikter zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: