Home » Lichtstraat

Lichtstraat

Wie wil nu niet een prachtige lichtstraat? Lichtstraten die uit een deel glas bestaan zijn vol-ledig luchtdicht, hebben een hoge isolatiewaarde, laten perfect daglicht door en worden niet onderbroken door lasnaden of profielstrips. De lichtstraat prijzen kunt u eenvoudig uit laten rekenen door het invullen van een korte vragenlijst. Wilt u eerst informatie aanvragen over de lichtstraat prijs kunt u gewoon direct bellen. Zo kunt u zich voor lichtstraten prijzen voortaan vooraf een helder beeld verschaffen.

Bereken de prijs van uw vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraten

Vlakke lichtstraten staan bekend om hun grote afmetingen, welke standaard direct geleverd kunnen worden in de maten 150 x 140 cm, 240x 100 cm en 380 x 70 cm. Met een vlakke lichtstraat haalt u een enorme hoeveelheid licht naar binnen zonder onderbrekingen. Naast de zeer hoge isolatiewaarde, waarbij ook de warmte in de zomer geweerd wordt, bestaan dit soort lichtkoepels uit HR++ veiligheidsglas. Een ideale oplossing voor platte daken die nor-maal gesproken weinig licht doorlaten.

Lichtstraat prijzen

Om te achterhalen wat de lichtstraat prijzen zijn, kunt u kiezen voor de al eerder genoemde standaard maten. De lichtstraten prijzen van standaard afmetingen liggen meestal iets lager dan de lichtstraat prijs die u voor een speciale afmeting betaalt. Hoe groot die verschillen precies zijn, kunt zowel via de offerte-aanvraag als via de telefoon te weten komen.

Fantastisch daklicht

Het fijne van een vlakke lichtstraat is dat het fantastisch daklicht oplevert. Net als de lichtkoepels zijn ook de lichtstraten uitvoerig getest. Zelfs onder extreme weersomstandigheden wordt waterdichtheid gegarandeerd. Verder is een design lichtstraat qua prijs een geweldige investering voor uw woon- en werkruimte.

Lichtstraat

Levertijd

Als u eenmaal op de hoogte bent van de verschillende soorten lichtstraten en prijzen, wilt u natuurlijk weten wanneer uw bestelling geleverd kan worden. De praktijk leert dat de stan-daard afmetingen direct uit voorraad leverbaar zijn, terwijl bestellingen op maat ongeveer vier weken in beslag nemen.

Blogstatistieken

  • 369 hits
%d bloggers liken dit: