Home » Rijschool Enschede

Rijschool Enschede

Rijschool Enschede of Rijles in Nederland
Het maakt in principe niet uit in welke Nederlandse gemeente je een rijles wilt gaan nemen. Als het maar goed en kwalitatief gebeurd.
Bij de opleiding voor het praktijkexamen kan de vordering getest worden middels een tussentijdse toets, deze ‘rijtest’ die verloopt als een echt examen. Wanneer je dit van plan bent te doen, heeft het ook als voordeel dat het direct een gelegenheid is om alvast te wennen aan het rijexamen. Je zult heel snel merken dat dit echt ook daadwerkelijk zo voelt. Tegelijkertijd neem je eventuele nervositeit weg. Dat is dan mooi meegenomen.

Vanaf 16 jaar of ouder kun je het theorie-examen afleggen. Het theorie examen bestaat uit 50 vragen (auto-examen uit 65 vragen) waarop je antwoord dient te geven. Er zijn vragen met de antwoordmogelijkheden ja/nee, A/B/C en open vragen waar je een getal dient in te vullen. Je moet er minstens 13 vragen goed beantwoord hebben. De deelnemer of cursist ziet een foto van een bepaalde situatie en kiest of hij moet remmen, het gas moet loslaten of niets hoeft te doen. De deelnemer of cursist krijgt ook 30 vragen over de verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. Hier moeten er 35 vragen goed worden beantwoord.

In onze buurland België gaat het een stukje anders. Hier zijn meerdere trajecten mogelijk tot het behalen van een rijbewijs. Wanneer je tweemaal achterelkaar niet slaagt voor het praktijkexamen, moet je minimaal 6 uur praktijkles gaan volgen. Uiteraard moet dit gebeuren bij een erkende rijschool. Stel dat dit in Nederland zou plaats vinden, dat zou dit kunnen bijvoorbeeld kunnen bij Rijschool Hengelo.

Dus, wanneer je 16,5 jaar of ouder bent, en je wilt heel graag rijlessen nemen? Dan kun je bij De Rijopleider terecht met het volgen van rijlessen.
De Rijopleider staat bekend als rijles Enschede in Twente. Wij zijn een transparante rijschool. We gaan eerlijk om met onze leerlingen / cursisten. Vertrouwen staat daarom bij ons als autorijschool heel hoog in het vaandel. Dat mag u van ons aannemen!

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

Meer informatie:
Bezoek onze website om meer te lezen over ons. Ook kunt u onze contactpagina invullen. http://www.derijopleider.nl/contact.php


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blogstatistieken

  • 369 hits
%d bloggers liken dit: